جمعه, 10 فروردين 1403
  • فراهم نمودن محيطي مناسب جهت استفاده، پژوهش و مطالعه • گردآوری مجموعه ای غني از منابع اطلاعاتي علمي –تخصصي و مرجع در زمينه های فعاليت بيمارستان و ارتقای سطح کمي و کيفي آن در جهت پاسخگویي هرچه بيشتر به نياز مراجعان • راهنمایي و آموزش مراجعان در بازیابي و استفاده از منابع اطلاعاتي • شناسایي نيازهای اطلاعاتي پزشكان، دانشجویان و کارکنان چشم انداز کتابخانه • غني کردن مجموعه کتابخانه با تهيه، سازماندهي و نگهداری منابع چاپي و الكترونيكي معتبر در زمينه پزشكي • تقویت مهارت هایاطلاعیابي دانشجویان، پزشكان و پرستاران • تسهيل در دسترسي بيماران و همراهان بيمار به اطلاعات مناسب از طریق حضور بر بالين بيمار • ایجاد محيطي صميمي و دوستانه در کتابخانه به منظور پاسخگویي به نيازهای آموزشي و پژوهشي کاربران دانشگاه • بكارگيری استانداردهای علوم کتابداری واطلاعرساني پزشكي در اجرای کليه امور کتابخانه • آموزش و ارتقاء سطح دانش کتابداران واطلاعرسانان کتابخانه به طوری که به بهترین نحو پاسخگوی نيازهای اطلاعاتي کاربران باشند.

پیوندهای مرتبط

طراحی سایت جدید چگونه است؟

نقشه راهنما

تماس با ما

آدرس:  سیرجان- خیابان ابن سینا- بیمارستان قدیم امام رضا(ع)-دانشکده علوم پزشکی-کتابخانه مرکزی

تلفن: 03442234513 داخلی:525