ساعت کار کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی دانشگاه از شنبه تا چهار شنبه غیر از ایام تعطیل از ساعت ۷:۳۰ صبح لغایت 14:30 باز می باشد.

در ایام شیوع بیماری کرونا و الزام رعایت پروتکل‌های بهداشتی کتابخانه از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:00 الی 18:00 آماده خدمت‌رسانی به مراجعین است؛ در فصل امتحانات دانشجویان  استفاده از سالن مطالعه  دایر می‌باشد؛ ضمن اینکه تمامی خدمات کتابخانه به صورت غیرحضوری نیز انجام می‌شود:

با توجه به شرایط فعلی، کلیه خدمات کتابخانه مرکزی از جمله تمدید کتب، استفاده از کتابخانه دیجیتال، مشاوره اطلاع‌رسانی، سفارش منابع و ... به صورت غیر حضوری انجام می گیرد.
تلفن های کتابخانه:
ریاست کتابخانه (تلفن و فکس ):  42234513 - 034                              دانشکده پزشکی:  64-33257660-034
داخلی ها: ریاست 513، میز امانت 525،  بخش خدمات فنی 513

ایمیل های کتابخانه:
-
-
جهت امور اداری                                             این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  , این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

پیوندهای مرتبط

طراحی سایت جدید چگونه است؟

سیرجان انتهای خیابان ابن سینا بیمارستان امام رضا قدیم

Template Design:Dima Group