یکشنبه, 09 ارديبهشت 1403

اخبار مربوط به مدیریت بحران نیم سال اول 1402:
1-با توجه به برگزاری حضوری کلاس‌ها از مهر  ماه، در جلسه‌ای با ریاست کتابخانه و کارمندان مقرر گردید نسبت به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در محیط کتابخانه اقدامات لازم صورت گیرد.

2-جلسه کارگروه مدیرت بحران کتابخانه مرکزی

درمرداد ماه کارگروه مدیریت بحران کتابخانه جهت بررسی مشکلات الکتریکی کتابخانه تشکیل جلسه داد. طبق تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه، یک جلسه هماهنگی با تاسیسات دانشگاه جهت برطرف نمودن مشکلات موجود گرفته شد.

3-بررسی کپسول اتش نشانی

باتوجه به اهمیت این موضوع  درجه و تاریخ کپسول در نیم سال اول 1402 کنترل و بررسی گردید .

4-اموزش کنترل خونسردی و  اموزش دستورالعمل  های ایمنی در برخورد با اتش سوزی و زلزله

در تاریخ 1402/5/10 جلسه ای جهت اموزش و کنترل خونسردی  در مواجهه با زلزله واتش سوزی برگزار شد .

پیوندهای مرتبط

طراحی سایت جدید چگونه است؟

نقشه راهنما

تماس با ما

آدرس:  سیرجان- خیابان ابن سینا- بیمارستان قدیم امام رضا(ع)-دانشکده علوم پزشکی-کتابخانه مرکزی

تلفن: 03442234513 داخلی:525