مقررات عضویت کتابخانه مرکزی
مقررات عضویت کتابخانه مرکزی دانشکده  علوم پزشکی سیرجان:
ماده
۱- گروه های زیر می‌توانند به عضویت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد پذیرفته شوند و اطلاعات اعضاء  نزد کتابخانه کاملا محرمانه خواهد ماند.
۱-   اعضاء هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی سیرجان (یک قطعه عکس اسکن شده با فرمت JPEG ، ارائه معرفی‌نامه از کارگزینی هیأت علمی )
۲-   دانشجویان دانشکده علوم پزشکی سیرجان (یک قطعه عکس اسکن شده با فرمت JPEG و ارائه کارت دانشجویی و در مورد دانشجویان جدید الورود ارائه فرم انتخاب واحد)
۳-   کارمندان دانشکده علوم پزشکی سیرجان (قطعه عکس اسکن شده با فرمت JPEG، ارائه معرفی‌نامه از حسابداری واحد مربوطه و فرم خام تسویه حساب کارمندان که نام کتابخانه مرکزی و کتابخانه های واحدهای تابعه در آن ذکر شده باشد)
ماده
۲-  عضویت در کتابخانه های دانشکده علوم پزشکی سیرجان  رایگان می‌باشد و هیچ گونه حق عضویتی دریافت نمی‌شود .
تبصره
۱-  حضور شخص همراه با ارائه کارت معتبر برای تایید نهایی عضویت الزامی است .( کارت دانشجویی برای دانشجویان )
تبصره
۲- دانشجویان برای تأیید نهایی عضویت بایستی تا ثبت نهایی پیگیر شوند .
تبصره
۳ -  شرایط و مقررات کتابخانه دانشگاه بدون مشورت با اعضاء قابل تغییر و ویرایش می‌باشد.
ماده
۳- دانشجویان و پرسنل سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی نمی‌توانند به عضویت کتابخانه های علوم پزشکی سیرجان درآیند ولی با ارائه معرفی‌نامه از سازمان مربوطه حق استفاده از منابع و امکانات کتابخانه را در داخل کتابخانه دارند.
ماده
۴- استفاده از منابع و امکانات کتابخانه مطابق مقررات برای اعضاء آزاد می باشد مگر کسانی که خسارتی به کتابخانه وارد کنند در این صورت جبران خسارت  الزامی است.
ماده
۵- در صورت گم شدن کتاب و یا وارد کردن خسارت به منابع کتابخانه و یا تأخیر در برگشت کتب، اعضاء ملزم  به رعایت جریمه تعیین شده از طرف کتابخانه می‌باشند.

مقررات کلی :
ماده21- مقررات کلی استفاده از کتابخانه جهت مراجعین محترم به شرح زیر است :
۱- همراه داشتن کارت عضویت کتابخانه و یا کارت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سیرجان هنگام ورود به کتابخانه الزامی است.
۲- آرامش و سکوت در کتابخانه رعایت شود.
۳-  از جابجا نمودن صندلی‌ها در کتابخانه خودداری فرمائید.
۴- در تمیز نگه داشتن محیط کتابخانه همکاری فرمائید.
۵- تجمع در سالن کتابخانه موجب سلب آرامش دیگران است.
۶ - پس از استفاده از کتب و نشریات در سالن مطالعه آنها را به میز امانت تحویل دهید.
7-  رعایت شئونات اسلامی الزامی است.

مقررات میز امانت کتابخانه مرکزی

در زمان شیوع کرونا و الزام رعایت پروتکل­های بهداشتی کتابخانه از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الی 14:30 آماده خدمت­‌رسانی می­‌باشد.

افراد مجاز به عضویت: اعضای هیأت علمی ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی سیرجان

مدارک لازم جهت عضویت:

الف) اعضاء هیأت علمی و کارکنان: تکمیل فرم مخصوص عضویت جهت تأییدیه از کارگزینی محل خدمت به انضمام  عکس اسکن شده با فرمت JPEG

ب) دانشجویان: دانشجویانی که اسامی آنها در لیست اعلامی از طرف آموزش کل جهت تأیید عضویت خود به میز امانت کتابخانه مرکزی یا کتابخانه محل تحصیل خود مراجعه نمایند. ضمناً نام کاربری و رمزعبور اولیه، شماره دانشجویی می‌­باشد.

امانت و گردش کتاب:

با توجه به نظر مسئول میز امانت کتابخانه مربوطه و براساس موجودی کتاب، حداکثر تعداد روزانه امانت کتاب به شرح ذیل اعلام می‌شود:

افراد عضو

تعداد کتاب

مدت امانت

اعضای هیأت علمی

7 جلد

یک ماه

دانشجویان دکترای تخصصی و ارشد

دانشجویان دکترای عمومی

دانشجویان کارشناسی

5 جلد

14 روز

کارمندان

5 جلد

14 روز

نکات:

1) به همراه داشتن کارت دانشجویی برای دانشجویان و کارت ملی برای اعضای هیأت علمی و کارکنان در هنگام مراجعه به کتابخانه الزامی می‌­باشد.

2) امانت 2 نسخه از یک عنوان کتاب به طور همزمان امکان­‌پذیر نمی­‌باشد.

3) امانت با کارت سایر دانشجویان امکان‌­پذیر نمی‌­باشد.

4) جهت استفاده از کتب کتابخانه و مطالعه در سالن، مراجعه به میز امانت الزامی است، تا در سیستم امانت سالنی  به نام فرد متقاضی ثبت گردد.

مدت زمان امانت منابع کتابخانه:

کتاب‌های مرجع: یک روز

کتابهای غیر مرجع: چهارده روز

سی دی و منابع الکترونیکی: سه روز

تمدید و رزرو منابع کتابخانه: در صورت نداشتن تأخیر و رزرو نبودن منابع، تمدید تا 3 نوبت امکان­‌پذیر می­‌باشد. ضمناً کتاب‌های مرجع شامل بند فوق نمی‌­باشند.

جریمه دیرکرد کتاب: امانت­‌گیرنده بایستی در تاریخ مقرر کتاب را به کتابخانه تحویل نماید. چنانچه کتاب در وقت مقرر بازگردانده نشود تأخیرهای با اهداء کتاب‌های ضروری و مورد نیاز به کتابخانه  یا با هر روز 100  جریمه دیرکرد جبران می­‌گردد .

جریمه آسیب به کتاب امانتی: در صورت ایجاد هر گونه خسارت به کتاب، عضو موظف است طبق نظر مسئول میز امانت نسبت به ترمیم و یا تهیه نسخه دیگری از همان کتاب اقدام نماید .

جریمه کتب مفقودی: اعضا بایستی علاوه بر جریمه دیرکرد، یک نسخه از کتب مفقودی را تهیه و به کتابخانه تحویل نمایند .

نکته: با توجه به باز بودن سیستم کتابخانه،ورود کلیه اعضاء به مخزن کتاب آزاد می‌­باشد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و خروج بدون مجوز منابع،کارت عضویت فرد مسدود و به کمیته انضباطی معرفی می‌­گردد.

تسویه حساب: تسویه حساب کتابخانه مرکزی منوط به تسویه حساب کتابخانه به شکل سیستمی می باشد.

پیوندهای مرتبط

طراحی سایت جدید چگونه است؟

سیرجان انتهای خیابان ابن سینا بیمارستان امام رضا قدیم

Template Design:Dima Group